Boost dit salg og kom godt fra start med et fælles udgangspunkt

katarina nilsson hurdle race online salgstræning

Oplever du, at dine sælgere ikke performer så godt, som du ved, de kunne? Måske ser du, at din salgsorganisation ikke er kommet rigtigt fra start? Eller du har oplevelsen af et missed potentiale hos dine sælgere, men du ved ikke, hvordan du skal få det frem?

En succesfuld salgsorganisation grundlægges i en kultur, der sælger. En workshop kan være et godt udgangspunkt for at nå derhen. 

Jeg tilbyder en bred vifte af workshops, og her kan du dykke ned i tre af de forløb, jeg kan byde ind med.

Du må meget gerne tage kontakt til mig, hvis du er på jagt efter et skræddersyet forløb, som passer til netop jeres situation.

Styrk dit organisatoriske fundament og styr salget

Fundamentet i din organisation i kritisk ift. at skabe et salgsteam, der performer. Det ved du helt sikkert allerede...

Træn de 7 trin fra forberedelse til afslutning

Er dine sælgere ikke kommet godt i gang? Giv dig og dine sælgere en chance for at nå budgettet med en struktureret tilgang...

Skab en virksomhedskultur, der sælger

At dine medarbejdere tænker i løsninger i stedet for problemer er alfa-omega ift. at skabe et succesfuldt salgsteam...

Visse mennesker er fødte sælgere. At Katarina er en af dem fremgik med al tydelighed, da jeg som salgschef hos Benova havde æren af at have hende i mit salgsteam som salgschef fra 1995-1997. Hendes konstante levering af gode salgsresultater smittede af på hele salgsteamet, så alle leverede endnu bedre. Med positiv energi, fokus på målet og med exceptionelt gode salgstekniske kundskaber, er Katarina enhver salgschefs drøm. Hun er et naturligt forbillede for andre, som gerne vil lære kunsten at blive en toppræsterende sælger.
Catrin Carrion
Partner/Financial Advicer Bandling & Partners
Katarina er en ildsjæl, der skaber god stemning omkring sig. Bl.a. derfor formår hun at skabe en stærk salgskultur, hvor performance er i højsædet, og der samtidig fokuseres på at have det sjovt og få skabt en masse positiv energi. Motivation og coaching er to af hendes styrker. Jeg oplevede på første hånd som Project Manager hos EDSA, hvordan hun formår at inddrage og involvere både ledere og sælgere. Udover hendes dybe kendskab til salg, er hun en fornøjelse at arbejde sammen med.
Christina Rasch
Partner/CEO at BIS Partner