At dine medarbejdere tænker i løsninger i stedet for problemer er alfa-omega ift. at skabe et succesfuldt salgsteam. De løsningsorienterede medarbejdere kommer ikke nødvendigvis af sig selv. Min erfaring fortæller mig, at det er kulturen, der er udgangspunktet. Hvorfor er en god kultur så vigtig? Jo, for når man sikrer en fælles kultur og fælles værdier, kan man få alle til at arbejde mod samme mål.

Kort om kurset

Via undervisning, øvelser og sparring skal vi arbejde med at finde ud af, hvilken virksomhedskultur og mentalt mindset, du har brug for – for at opnå dine salgsmål. Du vil få adgang til Right Mindset-materiale med forslag til og eksempler på værdier, normer og virksomheds policies, som du kan udnytte og lade dig inspirere af for at skabe en god virksomhedskultur. Som med alt andet Right Mindset materiale, er det udviklet, så det er let for dig at tilpasse det DIN virkelighed og indsætte dine ord.

Praktisk info og kontakt

Mine priser er altid tilpasset dit behov og din virkelighed. Måske er I kun 2? Måske er I et helt team. Jeg sammensætter et godt tilbud, når vi er enige om, hvad det er, I har brug for.

Location: Jeg foretrækker at komme ud til jer og arbejde sammen med jer i jeres egne omgivelser. Men jeg er naturligvis fleksibel, og har I et andet behov, så lad os tale om det.