Online kurser som kan hjælpe dig i din salgsorganisation: implementering med minimal brug af tid

Forberedelse er ALT. Kombineret med en god struktur og sælgerens indstilling. Jeg arbejder lige nu på højtryk for at færdiggøre de første af en lang række kurser. De er alle udviklet med udgangspunkt i de forskellige situationer jeg selv har vært i som sælger, salgschef eller salgsdirektør, og som har virket for mig.

Jeg er en praktiker – IKKE teoretiker. Så mit materiale er specifikt udviklet til, at du kan implementere det direkte i din organisation og nemt kan tilpasse det, så du kan frigøre tid til alt det andet, du også skal. Alt materiale er forankret i min erfaring og anvendt i min daglige salgsledelse.

Du vil bl.a. finde inspiration og (opfølgnings)værktøjer til at hjælpe dine sælgere til at lande kontrakten forbedre behovsanalysen eller bare få den rigtige mentale indstilling til arbejdet.

Du vil kunne downloade simple introduktionsforløb til dit team, så de får styr på strukturen og de rigtige redskaber fra starten. Du vil få mulighed for at skabe simple værdiforløb, hvor du sikrer, at I arbejder med et fælles udgangspunkt i teamet. Og meget mere. Fælles for alle forløb er, at du har mulighed for at tilpasse dem din hverdag, din organisation og dit team. Sæt dit eget præg på – gør dem til dine egne. Eller brug dem som de er.

Jeg glæder mig til at dele mine online kurser med dig.

Psst. Hvis du ikke kan vente, er du meget velkommen til at kontakte mig. Så finder vi ud af noget.

Katarina er super god til at inspirere og finde nye veje at gå. Hun er løsningsorienteret og altid med en positiv tilgang. Vores samarbejde i TDC gjorde det tydeligt for mig, at Katarina er kommerciel ind til benet, og så er hun vedholdende. Hun er en fantastisk person med et stort drive og med positiv tilgang til opgaver og mennesker.
Dorte Rømer Frost
Head of Marketing and Online Marketing Director at DONG Energy
Jeg arbejdede som CEO hos De Gule Sider sammen med Katarina fra 2002-2006, hvor Katarina var salgsdirektør i vores svenske datterselskab. Katarina opbyggede og drev en division med erhvervskataloger og en onlineafdeling med stor succes og profitabilitet. Katarina er eminent til salgshåndværket. Hun har en sjælden evne til struktureret dels at lære sine sælgere/KAM’ere om salgets faser og dels at finde og implementere forbedringer ved de medarbejdere, hun coacher / lærer at sælge. Don’t get me wrong, vi kunne skændes om mangel på struktur i mange andre forhold, men jeg har ikke mødt en bedre salgscoach end Katarina i mit liv.
Chr. Lanng
CEO Dynatest International